Menu
FAQ

Click here to read the English version of this page.

Benieuwd naar onze huidige koorwerking en/of coronamaatregelen? Op deze pagina vind je de antwoorden op enkele essentiële vragen. Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren (zie ‘Contact’)!

Waar zijn we gebaseerd?

Je kan ons voor repetities vinden in het hartje van de Antwerpse studentenbuurt, bij de stadscampus van de Universiteit Antwerpen. Op de derde verdieping van Prinses 16 (Prinsesstraat 16, 2000 Antwerpen) bevindt onze ruimte zich. Wanneer nodig maken we ook gebruik van de Sint-Ignatiuskapel die zich op de stadscampus in de Prinsstraat bevindt.

Wanneer komen we samen?

Van het begin tot het einde van het academiejaar komen we iedere dinsdagavond van 18u30 tot 21u30 (met pauze) samen. Dit met uitzondering van feest- en vakantiedagen, concerten, weekends of andere activiteiten.

Kan ik nog lid worden?

Vanaf het tweede semester kan je weer aansluiten bij het UKA! Op dinsdag 15 februari 2022 is iedereen welkom voor een open repetitie. Let op: inschrijvingen zijn nog niet geopend.

Wie mag lid worden?

Wij verwelkomen met veel liefde alle studenten met een voorliefde voor muziek!

Welke coronamaatregelen hanteren we?

Gezien het Universitair Koor Antwerpen een initiatief is van de Universiteit Antwerpen, dienen onze repetities te verlopen in lijn met de regels van de universiteit. Op dit moment houdt dat in dat er zonder mond-neusmaskers een maximale bezetting van ons repetitielokaal bestaat. Hierbij wordt afstand gehouden tussen zangers, is er ventilatie van de ruimte, dient algemene hygiëne te worden gerespecteerd en dient het masker op te blijven bij circulatie.

[Laatst geüpdatet 30.11.2021]