Winterconcert “Once Upon A December”

Het Universitair Koor Antwerpen brengt een prachtig musical repertoire in “Once Upon A December”. Tijdens dit hartverwarmende winterconcert brengen wij u tijdloze klassiekers zoals “Phantom of the Opera” en zeer recent (eigen gearrangeerd) werk zoals “La La Land”.

U bent van harte welkom op 19 december in het Zuiderpershuis. Deuren gaan open om 19:30, om 20:30 begint de voorstelling. Dit alles staat onder de deskundige artistieke leiding van Dirk De Nef, met pianistieke begeleiding van Stijn Dierckx.

Tickets kunt u vooraf bestellen op http://universitairkoorantwerpen.be/tickets/. Deze kunt u dan de avond zelf afhalen bij de kassa (of indien gewenst worden ze meegegeven aan een koorlid). Indien er nog kaarten over zijn zullen deze ook aan de kassa worden verkocht.
Tickets kosten €5 voor studenten en €10 voor niet-studenten.

Achteraf bent u van harte welkom op een receptie in de foyer van het Zuiderpershuis.

Wij hopen u de 19e te mogen verwelkomen!

Once Upon A December