Lenteconcert UKAvision Song Contest

Niets schreeuwt lente als het Paasweekend, zeker wanneer de zon ons zo blij tegemoet schijnt. Het ideale moment dus voor ons om ons eerstvolgende lenteconcert uit de doeken te doen!

Op 21 mei brengen we met het Universitair Koor Antwerpen een ode aan het welbekende Eurovisie Song Festival. Lordi, Sandra Kim, ABBA en nog vele anderen passeren onze kleurrijke revue in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Naast een hoop Eurosonghits zingen we voor jullie ook wat klassiekere koorwerken die we eveneens in Göteborg zullen voordragen op de European Choir Games. Kortom: voor ieder wat wils. Het belooft in ieder geval een feestelijk spektakel te worden!

Tickets kan je hier bestellen aan €5 voor studenten en €10 voor niet-studenten. Deze kunnen meegegeven worden aan een koorlid of klaargelegd worden aan de kassa. Indien er nog kaarten over zijn zullen deze ook aan de kassa worden verkocht.

De deuren van het Zuiderpershuis gaan voor u open om 19:30; om 20:30 begint de voorstelling. Achteraf bent u van harte welkom op een receptie in de foyer van het Zuiderpershuis.

PS: het facebook-event voor ons concert vind je hier.