Het UKA gaat naar Zweden!

De zomer is voor het UKA meestal een vrij stille periode, zonder repetities, met een rustige overgang naar een nieuw bestuur en een repetitieloos weekend, georganiseerd door een aantal oud-leden. Onze leden zijn vooral met andere dingen bezig: vrije tijd doorbrengen, vakantiejobs uitoefenen of – jammer genoeg – studeren voor de herexamens. Dit jaar gaat onze zomer er echter een pak levendiger aan toe, want we vertrekken op 2 augustus naar de European Choir Games in Göteborg!

Net zoals in Riga in 2017 nemen we deel aan deze Europese koorwedstrijd met een groot deel van onze leden om de Belgische eer hoog te houden en ons – niet minder belangrijk – goed te amuseren. We brengen in Zweden vier klassiekere koorwerken, waarmee we deelnemen aan de competitie, en zullen verder ook te vinden zijn op de zogenaamde “friendship concerts”, waarbij we op een meer informele manier internationaal van samenzang genieten.

Van 2 tot 11 augustus zal je ons dus niet in Antwerpen vinden… 😉 Wie onze avonturen graag van thuis uit meebeleeft kan ons volgen op instagram! Om ons Zweeds alvast te oefenen: Hurra, vi ska till Sverige!*

Gezien zo’n koorreis financieel vrij zwaar is voor onze leden, zullen er weer verscheidene sponsor-activiteiten georganiseerd worden komend semester. Meer info daarover komt spoedig via onze social media kanalen. We melden ook graag dat het mogelijk is om te doneren. Dat kan met de volgende gegevens:

Naam: UKA Scharnierrekening
IBAN: BE19 7340 4387 3412
Omschrijving: donatie ECG Göteborg

Alvast bedankt! 😀

*Hoera, we gaan naar Zweden!