Dessertenavond

Stanny had ons een rustig jaar beloofd als koor, en wat is er rustiger dan een internationale wedstrijd in Riga? Op reis gaan kost natuurlijk geld, en meedoen aan koorwedstrijden ook. Om de financiële druk een beetje af te nemen organiseren we daarom een aantal activiteiten die hopelijk wat geld opbrengen.

Een van die initiatieven uit het koor was de dessertenavond van gisteren.
Het concept is simpel; mensen betalen €5 inkom, en mogen vervolgens à volonté dessert eten van een uitgebreid buffet. 1 klein detail; er moeten natuurlijk wel desserts zijn!

Oma’s werden gestalkt en ingeschakeld, vaders werden gegijzeld in hun keuken, koorleden bakten
cupcakes alsof ze nooit iets anders deden,… Ik weet niet hoe we het voor elkaar kregen maar er stond uiteindelijk een buffet om U tegen te zeggen! Oma’s kregen complimenten, vaders mochten te keukens weer verlaten, en de cupcakes
geraakten met moeite op. De opbrengst van de avond was niet mis, we hadden namelijk iets meer dan €600 bij elkaar voor ons Rigafonds.

Deze avond was een voorstel van Astrid L. en zij verdient hier dan ook een speciale vernoeming! Zij regelde een locatie, sprak mensen aan om desserts bijeen te kregen, stelde haar kot (en haar ijskast) ter beschikking als opslagplaats en nam de volledige verantwoordelijkheid op zich. Het succes is dan ook aan haar te danken!