Menu
CORONAMAATREGELEN UKA

Click here to read the english version of this page.

Het coronavirus brengt sinds dag één heel wat vragen met zich mee. Daarom beantwoordt deze pagina voor jou de grote vraag die je je als zanger(es) van het UKA al een tijdje stelt:

Mogen we zingen, ja of nee?

Het Universitair Koor Antwerpen is een initiatief van de Universiteit Antwerpen. De universiteit neemt daarom alle beslissingen rond de opstart van het UKA tijdens het academiejaar 2020-2021.

De universiteit ging het nieuwe academiejaar van start in code oranje. Dit betekent dat we momenteel geen repetities mogen laten doorgaan, hoewel de sectorspecifieke protocollen koorzang in code oranje in principe wel toelaten.

Gaan we dan helemaal niets doen dit jaar?

Het UKA draait om meer dan alleen zang. Het is ook een plaats waar vriendschappen ontstaan en er leuke activiteiten georganiseerd worden. Daarom is het huidige bestuur volop aan het brainstormen over toffe alternatieven, tot we terug van start mogen gaan.

Zodra er iets verandert aan de coronamaatregelen, of we hebben een leuk initiatief uitgewerkt voor jullie, dan communiceren we dit meteen via deze pagina, de ledenmail en via de social media kanalen facebook en instagram.

Kan ik nog lid worden?

Heb je een passie voor zang en interesse om bij het UKA te komen zingen? Schrijf je hier dan alvast in. Zo krijg je al onze updates ook via mail en brengen we je zo samen met alle andere leden op de hoogte van onze activiteiten en wanneer onze eerste (open) repetities zullen plaatsvinden.

Tot snel met updates en toffe activiteiten. We laten je niet alleen. Beloofd.

Stay safe, ontsmet je handen nog eens goed, en blijf zingen.

Het UKA-bestuur